Jakob Jensen

Lidt om mig.

Hej Jeg hedder Jakob Jensen. Jeg bor på landet ved Dalmose syd for Slagelse.

Jeg har en akupunkturklinik ovenpå Vestsjællandscentret i Slagelse (siden august 2015). Her hjælper jeg folk med deres problemer og underviser i Qigong og Dao-in Kinesisk Yoga. Jeg er også Life Coach.

Jeg er desuden billedkunstner og har boet og arbejdet som kunstner i Berlin i mange år. I Berlin trænede jeg Yang-stil Taiji (også skrevet Tai Chi) i 6 år hos Shi Jong Chen fra Taiwan. Gennem min træning fik jeg interesse for Kinesisk Medicin og Akupunktur.

Jeg er uddannet i Kinesisk Akupunktur 2,5 år fra 2013-2015 på Skolen for Traditionel Kinesisk Medicin og Akupunktur – Akupunkturskolen.dk i Teglgårdsstræde 8 i København. Mine lærere var Elsebeth Lægaard og Irene Engelbrecht samt en masse gæstelærere. Irene er også en dygtig Taiji-lærer og jeg trænede 3 år hos hende. Jeg videreuddanner mig fortsat og deltager løbende i mange kurser for at holde mig skarp.

Jeg har en dyb interesse for Taoistisk visdom fra Kina, og har kontakt til Ni-familien i Los Angeles, som underviser i deres 75 generationer gamle taoistiske familietradition The Integral Way. Ni Hua-Ching er over 100 år gammel og hans to sønner Maoshing Ni og Daoshing Ni kører en klinik og et privat universitet for kinesisk medicin Yo San University i Los Angeles. Jeg har instruktørstatus i deres Harmony Tai Chi, Eight Treasures Qigong, Dao-in Kinesisk Yoga, Infinichi Life-Coach, og er ved at uddanne mig i Feng Shui, Meditation og andre spændende ting.

Lidt om mig.

Hej Jeg hedder Jakob Jensen. Jeg bor på landet ved Dalmose syd for Slagelse.

Jeg har en akupunkturklinik ovenpå Vestsjællandscentret i Slagelse (siden august 2015). Her hjælper jeg folk med deres problemer og underviser i Qigong og Dao-in Kinesisk Yoga. Jeg er også Life Coach.

Jeg er desuden billedkunstner og har boet og arbejdet som kunstner i Berlin i mange år. I Berlin trænede jeg Yang-stil Taiji (også skrevet Tai Chi) i 6 år hos Shi Jong Chen fra Taiwan. Gennem min træning fik jeg interesse for Kinesisk Medicin og Akupunktur.

Jeg er uddannet i Kinesisk Akupunktur 2,5 år fra 2013-2015 på Skolen for Traditionel Kinesisk Medicin og Akupunktur – Akupunkturskolen.dk i Teglgårdsstræde 8 i København. Mine lærere var Elsebeth Lægaard og Irene Engelbrecht samt en masse gæstelærere. Irene er også en dygtig Taiji-lærer og jeg trænede 3 år hos hende. Jeg videreuddanner mig fortsat og deltager løbende i mange kurser for at holde mig skarp.

Jeg har en dyb interesse for Taoistisk visdom fra Kina, og har kontakt til Ni-familien i Los Angeles, som underviser i deres 75 generationer gamle taoistiske familietradition The Integral Way. Ni Hua-Ching er over 100 år gammel og hans to sønner Maoshing Ni og Daoshing Ni kører en klinik og et privat universitet for kinesisk medicin Yo San University i Los Angeles. Jeg har instruktørstatus i deres Harmony Tai Chi, Eight Treasures Qigong, Dao-in Kinesisk Yoga, Infinichi Life-Coach, og er ved at uddanne mig i Feng Shui, Meditation og andre spændende ting.

Jeg glæder mig til at hjælpe dig i min klinik i Slagelse!

CV

2018

– stadig klinik ovenpå Vestsjællandscentret i Slagelse

– underviser i Eight Treasures Qigong og Dao-in

2017

– Pranahuset lukker, men jeg bliver i huset med min klinik

– underviser i Eight Treasures Qigong

– diplom som Infinichi Life Coach hos Ni-familien i Los Angeles

2016-18

– Uddannes i Ni-familiens Eight Treasures Qigong og Harmony Tai Chi i USA og Schweiz

2016-17

– kurser i Jeffrey Yuens Akupunkturmetode ved Cody Dodo hos Akupunkturakademiet

2016

– underviser i Ni-familiens Dao-in Kinesisk Yoga i Pranahuset efter uddannelse i USA

– workshop i Yang-stil Taiji med Christine Schneider i København

2015

– åbner Akupunktur Slagelse klinik i Pranahuset i Slagelse og Køge, stopper senere i Køge igen

– begynder undervisning i Taichi/Qigong i Pranahuset i Slagelse og Køge

– RAB-registrering og medlem af PA – Praktiserende Akupunktører

2014-15 kurser i Qi-Gong og behandling v.Suzanne Robidoux hos Akupunkturakademiet

2014

– eksamen i anatomi, fysiologi og sygdomslære hos Ole Købke i København

– studierejse til Beijing University of Chinese Medicine

2013-15

– Skolen for Traditionel Kinesisk Medicin og Akupunktur

– træner Yang-stil Taiji hos Irene Engelbrecht i København

2010 workshop i Yang-stil Taiji med Wee Kee Jin I Aarhus

2007 workshop i Yang-stil Taiji med Patrick Kelly i Berlin

2007-12 træner Yang-stil Taiji i Berlin hos Shi-Jong Chen fra Taiwa

Status

Mange års erfaring

Egen klinik

Glade klienter