Skip to content

Jakob Jensen

Lidt om mig.

Hej, Jeg hedder Jakob Jensen. Jeg bor på landet ved Dalmose syd for Slagelse.

Jeg har min akupunkturklinik ovenpå Vestsjællandscentret i Slagelse (siden august 2015). Her hjælper jeg folk med deres problemer og underviser i Qi Gong via LOF Slagelse.

Jeg er desuden billedkunstner og har boet og arbejdet som kunstner i Berlin i mange år. I Berlin trænede jeg Yang-stil Taiji (også skrevet Tai Chi) i 6 år hos Shi Jong Chen fra Taiwan. Gennem min træning fik jeg interesse for Kinesisk Medicin og Akupunktur.

Jeg er uddannet i Kinesisk Akupunktur 2,5 år fra 2013-2015 på Skolen for Traditionel Kinesisk Medicin og Akupunktur – Akupunkturskolen.dk i Teglgårdsstræde 8 i København. Mine lærere var Elsebeth Lægaard og Irene Engelbrecht samt en masse gæstelærere. Irene er også en dygtig Taiji-lærer og jeg trænede 3 år hos hende. Jeg videreuddanner mig fortsat og deltager løbende i mange kurser for at holde mig skarp.

Jeg har en dyb interesse for Taoistisk visdom fra Kina, og har kontakt til Ni-familien i Los Angeles, som underviser i deres 75 generationer gamle taoistiske familietradition The Integral Way. Ni Hua-Ching er over 100 år gammel og hans to sønner Maoshing Ni og Daoshing Ni kører en klinik og et privat universitet for kinesisk medicin Yo San University i Los Angeles. Jeg har instruktørstatus i deres Harmony Tai Chi, Eight Treasures Qi Gong, Dao-in Kinesisk Yoga, Infinichi Life-Coach, Feng Shui, og Meditation. Jeg er desuden Mentor i The Integral Way, hvis du vil høre mere om traditionen.

Lidt om mig.

Hej Jeg hedder Jakob Jensen. Jeg bor på landet ved Dalmose syd for Slagelse.

Jeg har min akupunkturklinik ovenpå Vestsjællandscentret i Slagelse (siden august 2015). Her hjælper jeg folk med deres problemer og underviser i Qi Gong via LOF Slagelse.

Jeg er desuden billedkunstner og har boet og arbejdet som kunstner i Berlin i mange år. I Berlin trænede jeg Yang-stil Taiji (også skrevet Tai Chi) i 6 år hos Shi Jong Chen fra Taiwan. Gennem min træning fik jeg interesse for Kinesisk Medicin og Akupunktur.

Jeg er uddannet i Kinesisk Akupunktur 2,5 år fra 2013-2015 på Skolen for Traditionel Kinesisk Medicin og Akupunktur – Akupunkturskolen.dk i Teglgårdsstræde 8 i København. Mine lærere var Elsebeth Lægaard og Irene Engelbrecht samt en masse gæstelærere. Irene er også en dygtig Taiji-lærer og jeg trænede 3 år hos hende. Jeg videreuddanner mig fortsat og deltager løbende i mange kurser for at holde mig skarp.

Jeg har en dyb interesse for Taoistisk visdom fra Kina, og har kontakt til Ni-familien i Los Angeles, som underviser i deres 75 generationer gamle taoistiske familietradition The Integral Way. Ni Hua-Ching er over 100 år gammel og hans to sønner Maoshing Ni og Daoshing Ni kører en klinik og et privat universitet for kinesisk medicin Yo San University i Los Angeles. Jeg har instruktørstatus i deres Harmony Tai Chi, Eight Treasures Qi Gong, Dao-in Kinesisk Yoga, Infinichi Life-Coach, Feng Shui og Meditation.

Jeg glæder mig til at hjælpe dig i min klinik i Slagelse!

CV

2021

– lovpligtigt kursus for ekstra sikkerhed omkring akupunktur i thoraxområdet

2020

– Eight Treasures Qigong lægges ind under LOF Slagelse

– videreuddannelse i akupunktur, meditation mv. i DK og USA

2018

– stadig klinik ovenpå Vestsjællandscentret i Slagelse

– underviser i Eight Treasures Qigong og Dao-in

2017

– Pranahuset lukker, men jeg bliver i huset med min klinik

– underviser i Eight Treasures Qigong

– diplom som Infinichi Life Coach hos Ni-familien i Los Angeles

2016-18

– Uddannes i Ni-familiens Eight Treasures Qigong og Harmony Tai Chi i USA og Schweiz

2016-17

– kurser i Jeffrey Yuens Akupunkturmetode ved Cody Dodo hos Akupunkturakademiet

2016

– underviser i Ni-familiens Dao-in Kinesisk Yoga i Pranahuset efter uddannelse i USA

– workshop i Yang-stil Taiji med Christine Schneider i København

2015

– åbner Akupunktur Slagelse klinik i Pranahuset i Slagelse og Køge, stopper senere i Køge igen

– begynder undervisning i Taichi/Qigong i Pranahuset i Slagelse og Køge

– RAB-registrering og medlem af PA – Praktiserende Akupunktører

2014-15 kurser i Qi-Gong og behandling v.Suzanne Robidoux hos Akupunkturakademiet

2014

– eksamen i anatomi, fysiologi og sygdomslære hos Ole Købke i København

– studierejse til Beijing University of Chinese Medicine

2013-15

– Skolen for Traditionel Kinesisk Medicin og Akupunktur

– træner Yang-stil Taiji hos Irene Engelbrecht i København

2010 workshop i Yang-stil Taiji med Wee Kee Jin I Aarhus

2007 workshop i Yang-stil Taiji med Patrick Kelly i Berlin

2007-12 træner Yang-stil Taiji i Berlin hos Shi-Jong Chen fra Taiwa

Status

Mange års erfaring

Egen klinik

Glade klienter